Boren

Bij Kaptein Betonboringen werken wij mee aan projecten in de infra, utiliteitsbouw, nieuwbouw, renovatie en petrochemie. Of u nu een groot bouwproject heeft of een kleinschalige renovatie, wij staan voor u klaar.

Op zoek naar een daadkrachtige en betrouwbare specialist in betonboringen? Of u nu bezig bent met een renovatieproject, bouwwerkzaamheden of het aanleggen van leidingen in betonnen oppervlakken, wij bieden de perfecte oplossing voor al uw betonboringen. Onze geavanceerde apparatuur en goed opgeleide vakmensen staan garant voor een snelle, nauwkeurige en efficiënte uitvoering van alle boorwerkzaamheden. Wij boren zowel met diamantboren als pneumatisch met widia-boren in asfalt, beton en steen. Onze vakmensen zijn opgeleid en gecertificeerd volgens de VCA-normen. Bovendien zijn alle medewerkers in het bezit van een Bouwpas en Gpi zodat we voorbereid aan de slag gaan.

Boren in asfalt, beton en (natuur) steen​

Wij boren snel, vakkundig en tot op de millimeter nauwkeurig in (gewapende) beton, asfalt, (natuur-) steen en andere harde materialen. Wij boren tot een diameter van 1000 mm. Voor andere maatvoeringen neem contact op. Gewapend beton boren doen we zowel in nieuwbouw als in bestaande panden. Onze gespecialiseerde diamantboren kunnen, behalve horizontaal, ook verticaal door plafonds. Wij leveren vakwerk met goed onderhouden en betrouwbaar materieel en laten de werkplek schoon achter.

Offerte aanvragen?

Kies voor Kaptein Betonboringen en ervaar onze daadkracht. Neem vandaag nog contact op met Gert-Jan of Jesse voor meer informatie of een offerte. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten tot een succes te maken.