Zagen

Bij Kaptein Betonboringen werken wij mee aan projecten in de infra, utiliteitsbouw, nieuwbouw, renovatie en petrochemie. Of u nu een groot bouwproject heeft of een kleinschalige renovatie, wij staan voor u klaar.

Wij leveren vakwerk met goed onderhouden en betrouwbaar materieel en laten de werkplek schoon achter.

Op zoek naar een daadkrachtige en betrouwbare specialist in zaagwerk? Ons team van aanpakkers neemt dit werk graag uit handen. Of het nu gaat om het zagen van betonnen vloeren, wanden, plafonds, funderingen of andere constructies, wij beschikken over geavanceerde zaagapparatuur en vakbekwame professionals om elke klus nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. Onze betonzagen worden veelvuldig ingezet bij renovatie- en nieuwbouwprojecten, maar ook voor het aanpassen van bestaande betonstructuren. Met onze moderne zaagtechnieken kunnen we verschillende vormen en afmetingen zagen, exact volgens uw specificaties. Wij zagen beton en asfalt op locatie met onze verschillende zaagmachines en draadzaagmachines. Onze vakmensen zijn opgeleid en gecertificeerd volgens de VCA-normen. Bovendien zijn alle medewerkers in het bezit van een Bouwpas en GPI, zodat we voorbereid aan de slag gaan.

Zagen van beton en asfalt

Wij zagen tot maximale dikte van 100 centimeter in:

Betonwanden

(100 cm)

Betonvloeren

(100 cm)

Steenwanden

(100 cm)

Asfalt

(50 cm)

Verse beton

Draadzagen in zowel steen als beton

Offerte aanvragen

Kies voor Kaptein Betonboringen en ervaar onze daadkracht. Neem vandaag nog contact op met Gert-Jan of Jesse voor meer informatie of een offerte. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten tot een succes te maken.