Slopen

Bij Kaptein Betonboringen werken wij mee aan projecten in de infra, utiliteitsbouw, nieuwbouw, renovatie en petrochemie. Of u nu een groot bouwproject heeft of een kleinschalige renovatie, wij staan voor u klaar.

Op zoek naar een specialist voor precisiesloop- en demontagewerkzaamheden? Bij precisiesloop letten we erop dat we eventuele schade aan omliggende structuren minimaliseren. Ons team heeft ruime ervaring in het omgaan met gevoelige omgevingen, zoals stedelijke gebieden en locaties in de buurt van bestaande infrastructuur.  Milieuvriendelijkheid is een belangrijk aspect van onze werkwijze. We hanteren duurzame sloopmethoden om afval te minimaliseren en recyclage te bevorderen, waar mogelijk. Veiligheid is onze topprioriteit, en we zorgen ervoor dat alle sloop- en demontagewerkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de geldende voorschriften en normen. Wij leveren vakwerk met goed onderhouden en betrouwbaar materieel en laten de werkplek schoon achter.

Offerte aanvragen

Kies voor Kaptein Betonboringen en ervaar onze daadkracht. Neem vandaag nog contact op met Gert-Jan of Jesse voor meer informatie of een offerte. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten tot een succes te maken.